KIEGÉSZÍTŐK

 

Nálunk minden lemezzel kapcsolatos kiegészítőt megvásárolhat.

icon

Rögzítőrendszer

Ezekkel a kiegészítő elemekkel szemben különösen szigorú követelményeket támasztunk, hiszen a tetőhéjazat elválaszthatatlan részét képezik. A cinkbevonat garantált vastagsága, a bádogos csavarok alumínium alátétje és a változó időjárási körülményeknek és az UV-sugárzásnak ellenálló EPDM tömítése azok a megkülönböztető jegyek, amelyek köszönhetően lemezeink és a Gunnebo rögzítések egységet alkotnak. Az alapkínálat rögzítőelemein kívül gyakorlatilag bármilyen megoldást tudunk szállítani, beleértve a tárazott (sűrített levegő) és belövő (patron) szegeket, dübeleket.

icon

Tetőfólia

A tetőfóliákat a magastetőknél a külső héjazat alatti rétegként alkalmazzák. Megakadályozzák a befújt csapadék (hó, eső) bejutását a hőszigetelő rétegbe és a tető teherhordó szerkezetébe. Megvédenek a külső héjazat alatti páralecsapódásból keletkező víz ellen is. Ugyanakkor jó páraáteresztésüknek köszönhetően szárazon tartják a tetőszerkezetet, ami lényegesnek tekinthető az épületekben az energiafogyasztás csökkentésében.

icon

Bádogos termékek

A gerincelemek és egyéb bádogos termékek elengedhetetlen részét képezik minden szakszerűen kivitelezett tetőhéjazatnak. Védenek a beázástól, széltől, ugyanakkor hozzájárulnak a tető esztétikus megjelenéséhez.
A bádogos termékek a tetőfedésekkel azonos bevonat és színválasztékban készülnek. Az alább bemutatott standard elemeken kívül egyedi megrendelésre is gyártunk bádogos termékeket, párkányokat.

icon

Síklemezek

A lemezkínálathoz illeszkedő síklemezkínálattal rendelkezünk

icon

Szellőzőkémények

A szellőzőkémény kivételes szerkezete lehetővé teszi beállítását a tető bármilyen, 20°-50° közötti lejtéséhez, alkalmazható cserepeslemezekhez és trapézlemezekhez is. A tartósan és tömören a tetőhéjazathoz rögzített alaplemez csuklós csákóval a szellőzőcsőhöz gond nélkül csatlakoztatható, azzal stabil egységet képez. A széles színválaszték harmonizál a lemezkínálatunk legtöbb színével.

icon

Ereszcsatorna

A megfelelő ereszcsatorna-rendszer alkalmazása biztosítja
a csapadékvíz hatékony elvezetését a tető burkolatáról, ami kulcsfontosságú annak élettartama és funkcionalitása szempontjából, ugyanakkor pedig védi az épület homlokzatát a nedvesség okozta károktól.

icon

Javító Lakkok

A lakkok használatával javíthatóak a szerelés során megsérült felületek illetve a vágott szélek. Amellett, hogy védi a lemezt , a legmagasabb esztétikai követelményeknek is megfelel.

icon

Bevilágítók

PVC hullám- és trapézlemezek
A PVC hullám- és trapézlemezek a hőre lágyuló műanyagok közé tartoznak. Egyedülálló, szabadalmaztatott technológiával, ún. biaxiális orientációval állítják elő őket. A folyamat lényege a felmelegített, hengerelt PVC-massza hosszanti és keresztirányú nyújtása. A technológiának köszönhetően a PVC molekulák új tulajdonságokat nyernek, ami a lemezek nagyobb terhelhetőségét és jobb hajlíthatóságát eredményezi.

icon

Tetőablakok

Tetőablakok - az általunk kínált tetőablakok felhasználása lehetővé teszi a tetőterek kihasználását, teljes megvilágításuk biztosításával.
A tető dőlésszögétől, a szarufák távolságától függetlenül megválaszthatók a várakozásoknak, a szükségnek megfelelő ablakok. Ezen túl kínálunk ablakokat a kifejezetten nedves helységekhez, alacsony dőlésszögekkel vagy elektromos vezérléssel is.
Az ablak átforgatásának lehetősége egyszerű tisztán tartást garantál, a fa gyártás közben megfelelő védelemmel való ellátása pedig hosszú évekre biztosítja a karbantartásmentes használatot.

icon

Szilikonok

A tetőfedő szilikon egy különleges, a lemezek, bádogos elemek, ereszek, stb. rugalmas tömítésére szolgáló massza. A szokásos, univerzális színekben kapható: színtelen, barna és vörös. A szakemberek ajánlják.

icon

Gerincszalag

A gerincszalag a tető- és ellenléceken fekvő, szellőztetett magastető héjazatok gerinclemezének tömítésére szolgál. A tető gerincén és élein a gerinclemezek alatt a kész héjazatra kerül. A szalag biztosítja a tetősíkok jó szellőzését, és megakadályozza, hogy víz (hó, eső) vagy por kerüljön be a héjazat alá.
A gerincszalagot lemez tetőfedésnél alkalmazzák. Két alumínium-szalagból és a köztük elhelyezkedő polipropilén szövetből áll. A szalag különlegesen kialakított szélei minden héjazat típusnál lehetővé teszik felhelyezésüket, és a csapadékvíz hatékony elvezetését is szolgálják. A szegélyekre felvitt butil réteg teszi lehetővé a szalag tartós rögzítését a tetőhéjazaton. A szalag felragad porózus felületekre is, de nem szabad elfeledkezni arról, hogy a felületnek por- és zsírmentesnek kell lennie.

icon

Közlekedés

Tetőfedő profilokhoz tervezett, porfestett horganyzott acél kiegészítő. Könnyű, biztonságos hozzáférést biztosít a felülvizsgálatot, karbantartást igénylő kéményekhez, antennákhoz és egyéb tetőelemekhez. A készlethez tartoznak az egyes elemek egymáshoz rögzítésére szolgáló rozsdamentes csavarok is. Az alapkínálatban a RAL 3004 vörös, 6020 olívzöld, 7016 antracit, 8004 téglavörös, 8019 barna és 9005 fekete színek szerepelnek. Más színekben az értékesítési osztállyal egyeztetve rendelhetők.
A termékek PZH tanúsítvánnyal és ITB AT-15-3360/04 minősítés számmal rendelkeznek.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.