Szendvicspanel

poliuretán szigeteléssel

 

 

 

Szendvicspanelek

PUR, PIR szigeteléssel

A poliuretán szigetelésről általában

A szendvicspanel technológia során két lemezfelület közé poliuretán habot juttatunk, amely térhálósodik és kitölti a két lemezfelület közötti teret. Ily módon napjaink legjobb hőszigetelő anyagát kapjuk, amellyel nemcsak hűtőkamrákat, hanem csarnokokat, és épületeket tudunk kivitelezni. A kemény poliuretán panelek HCFC és CFC mentes anyagok, egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak.
A poliuretán hőszigetelés az egyik legjobb hővezetési tényezővel rendelkező anyag, amely lehetővé teszi a hő áramlásának megakadályozását és elősegíti az olyan szabályozott hőmérsékletű terek gazdaságosabb üzemeltetését, mint például a hűtött tárolók. A zárt cellás hőszigetelés az épület élettartama során garantálja a megbízható hőtani tulajdonságokat.

Párazárás

A zárt cellás felépítésnek köszönhetően, a kemény poliuretán hőszigetelés páraáteresztő képessége alacsony, amit a fémfegyverzet, mint párazáró réteg, még tovább csökkent.

Önsúly

A kemény poliuretán szendvicspanelek alacsony önsúlya előfeltétele annak, hogy a kisebb állandó teher következtében könnyebb és gazdaságosabb szerkezeteket tervezhessünk. A helyszíni összeszerelés is gyorsabb, és az anyagmozgatás könnyebbsége miatt kevesebb költséggel jár. A termék kisebb vastagsága és a jobb rakodási helykihasználásnak köszönhetően a szállítási költség is minimalizálható.

icon

Szendvicspanel tetőnek

A trapéz mintázatú tetőpanel minden olyan tetőnél használható, aminek a lejtése legalább 7%. Ha a lejtés irányában toldani kell a szendvicspanelt, akkor ennél meredekebb tetőkialakítás szükséges.

icon

Szendvicspanel oldalfalnak

Könnyűszerkezetes épületek és csarnokok oldalfalához, térelválasztó falakhoz széles méretválasztékkal gyártják. Az oldalfalhoz a szendvicspanel vízszintesen és függőlegesen egyaránt felrakható.

SZENDVICSPANELHEZ RENDELHETŐ SZÍNEK

Poliuretán szigeteléssel
icon

Tört Fehér

0,4 - 0,5 mm

icon

Bézs

0,4 - 0,5 mm

icon

Téglavörös

0,4 - 0,5 mm

icon

Világos Zöld

0,4 - 0,5 mm

icon

Sötét zöld

0,5 mm

icon

Kék

0,5 mm

icon

Antracit

0,5 mm

F I G Y E L E M

A FENT MEGJELENŐ SZÍNEK ELTÉRHETNEK AZ EREDETITŐL ! ! !.

MONITORON, ILLETVE DIGITÁLIS FORMÁBAN MÁSKÉPP JELENNEK MEG A SZÍNEK.

A szendvicspanel előnyei

icon

csekély önsúly

icon

pontosan illeszkedő fugakialakítás

icon

azonnali szerelhetőség

kiváló hőszigetelési képesség

higiénikus felület

hosszú élettartam

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.