LAMBDA® 38

A LAMBDA® 38 tetőpanel

A korszerűsített LAMBDA® tetőpanelek jóval tökéletesebb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint eddig gyártott változataik. A három alapváltozatban (LAMBDA® L38, LAMBDA® L32 és LAMBDA® L25) gyártott panel a legkülönbözőbb tetőmegoldásokhoz alkalmazható. Egyszerű és univerzális, ezenfelül több tulajdonsága – például a korcolás magassága, a teljes szélesség és a fedőszélesség, valamint az opcionálisan választható bordázat – tetszés szerint választható és módosítható. A tetszés szerint változtatható paraméterek lehetővé teszik, hogy a panelek egészen különböző stílusú tetőket hozzanak létre – az épület fajtájától és a felhasznált anyagtól függően – kiemelhetik egy épület hagyományos jellegét, vagy korszerű külsőt kölcsönözhetnek neki.

lambda 38

A nagyításhoz kattintson a képre

Tetőpanel Szerelési Útmutató

A tovább gombra kattintva elolvashatja a pdf formátumú tetőpanel szerelési útmutatót

Tetőpanelek a következő színekben rendelhetőek

Trapézlemez Ral színskála

F I G Y E L E M

 A FENT MEGJELENŐ SZÍNEK ELTÉRHETNEK AZ EREDETITŐL ! ! !.

 MONITORON, ILLETVE DIGITÁLIS FORMÁBAN MÁSKÉPP JELENNEK MEG A SZÍNEK.

A tetőpanel előnyei

icon

Könnyű

Egy tetőpanellel ellátott tető súlya akár a tizede (nem tévedés) is lehet egy hagyományos tető súlyának. Ezáltal nem csak a tetőre nehezedő nyomás mértékét csökkenthetjük, de lehetőségünk van arra is, hogy régi, korszerűtlen palatetőnket bontás nélkül (!) újjá varázsoljuk. Bevált szokás ugyanis, hogy a régi palatetőkre helyezett cseréplécekkel oldják meg a tetőpanel fedést.

icon

Tiszta

Mivel a tetőpanel felszíne jóval egyenletesebb, mint a hagyományos cserepeké, így a mohát az eső egész egyszerűen lemossa. A tetőpanel tisztántartása ezáltal semmiféle erőfeszítést nem igényel részünkről

icon

Egységes felületű

A tetőt mindenképp szükséges bádogozni, például a vápáknál, illetve a kémények tövénél. A tetőpanel gyártók gondoltak erre, így a bádogos munkákhoz ugyanolyan színű és bevonatú lemezeket biztosítanak. Ezáltal egységes felületű tetőképet kapunk.

icon

Viharálló

A rögzítési módnak köszönhetően a tetőpanelek szinte teljesen viharállóak, az erős szélnyomásnak könnyedén ellenállnak.

icon

Vízhatlan

Egyik legjelentősebb előnye a tetőpanelek a hagyományos cserepekkel szemben az, hogy egyáltalán nem vesznek fel vizet. A hagyományos tetőcserepek mindegyike szív magába némi nedvességet az esővízből, vagy olvadékból. Ez komoly fagykárokat idézhet elő, mert a víz a cserép felső rétegeiben megfagyva szétfeszítheti azt, így a cserép felülete sérülhet. Egy fémből készült tetőpanel esetében ez nem fordulhat elő.

Tetőpanelhez gyártott kiegészítők

icon

gerinclemez véglemez

icon

gerinclemez

icon

hóvágó

icon

szellőző fésű

icon

tetőkibúvó

icon

ÖNFÚRÓ CSAVAROK

acélhoz és fához

icon

tetőátvezető elemek, tetőszellőzők

icon

típusszegélyek

icon

tömítőprofilok, tetőfóliák

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.