Magunkról

O X O N K F T

A mi szenvedélyünk a tető
about-us

Cégünk az OXON Kft. 2002 tavaszán alakult. Vállalkozásunk fő tevékenysége az új és felújításra szoruló csarnokrendszerű épületek, mezőgazdasági tárolók, magánépületek burkolati anyagainak forgalmazása.

Termékpalettánkon megtalálhatóak az alacsony és magas bordás trapézlemezek, PUR, PIR hab és kőzetgyapot töltetű szendvicspanelek, cserepeslemezek, acél szelemenek, ereszcsatorna rendszerek, síklemezek és az ezekhez szükséges kiegészítők, csavarok, tömítőprofilok, bevilágító elemek.

Az erőnk az igényre szabott minőségben van. Tudáshátterünknek köszönhetően minden egyes projektnél ajánlani tudjuk az Önnek legmegfelelőbb, méretre szabott megoldást, melyeket termékeink széles választéka biztosít:

Tekintse meg termékeinket és szolgáltatásainkat, majd a megfelelő építőanyag kiválasztásához forduljon hozzánk bizalommal!

Nálunk minden partnerünk kedvező áron juthat építőanyaghoz.

Tudjuk, hogy mindenki szeretne a saját szemével meggyőződni arról, hogy a pénzét valamilyen biztos dologba fekteti. Mi segítünk Önnek abban is, hogy elbeszélgessen korábbi vevőinkkel, tapasztalatot, információt cserélhessen. Biztosan találni fogunk az Ön közelében is egy terménytárolót, csarnoképületet, vagy gépszínt, magánlakást.

Érdekességek

Általunk forgalmazott anyagokból
10017
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
7945
CSALÁDI HÁZAS TETŐ
1347
IPARI KIVITELEZÉS
725
EGYÉB FELHASZNÁLÁS
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.